Gavekort

Der er mange der ønsker sig levende dyr i julegave og fødselsdagsgave, og det er der som sådan heller ikke noget i vejen med. Men der kan være visse problemer forbundet med at give levende dyr i gave til et andet menneske. 

Det kan være, at den glade modtager af kæledyret, slet ikke er klar over hvordan det enkelte dyr skal passes. Eller at modtageren, måske ønsker sig et specifikt dyr, og gerne selv vil vælge om det er den ene eller den anden hamster eller lignende han/hun får. 

I det hele taget kan der være mange årsager til, at det ikke er optimalt at give et levende dyr i gave. Selvom modtageren rigtig gerne vil have sig et dyr, og har gået og drømt om det længe.

Derfor vil vil hellere anbefale, at man forærer et gavekort til Tropeland istedet for. Så modtageren selv kan komme ned i vores butik, og vælge det dyr der passer til modtagerens smag/interesse/behov.

Når du bestiller et gavekort gennem vores webshop, virker kvitteringen på købet som gavekort. Du skal derfor printe gavekortet/kvitteringen ud, og give til modtageren.


{{amount}}
{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Ingen produkter fundet.